Over Muzikale wandeling

12 mei

Muzikale wandeling

‘Soundtrack van de Demerbroeken’
Wandeling door Zichem en de Demerbroeken

zondag 12 mei 2024 om 14:00 uur

Na de succesvolle muzikale wandeling rond het Kasteel van Horst nemen Lennaert Maes en Andries Boone ons nu mee op een muzikale wandeling door Zichem en de Demerbroeken.
De wandeling is 5 km lang, vertrekt aan het station van Zichem en gaat langs de Maagdentoren, de markt en kerk van Zichem via de oude watermolen tot bij het geboortehuis van Ernest Claes. Van daaruit gaat het een stukje de natuur in, en voelen we figuren als Kludde en Wannes Raps weer tot leven komen in hun natuurlijke biotoop, om via de Hulpe en de Demer weer bij het station van Zichem te belanden.
Tijdens de wandeling houden we een achttal stops, waar Lennaert en Andries de songs uit het album ‘Soundtrack van de Demerbroeken’ vertolken en stukjes voorlezen uit de novelles van Claes. In het midden van de wandeling, in de tuin van het geboortehuis van Ernest Claes en het Natuurpunt Bezoekerscentrum, verpozen we kort met een passend
streekbier.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 13,00
Standaard € 15,00

De wandeling vertrekt om 14 uur aan het stationsgebouw van  Zichem.

Deelnameprijs: € 13 DF-leden en € 15 niet DF-leden.

Er kunnen max. 30 personen mee met deze wandeling!          Inschrijven tot uiterlijk zondag 5 mei, via onze website of een mailtje naar m.kerremans@skynet.be - Tel. 0470 65 37 25 of bij de bestuursleden.

Betalen op rekening van Davidsfonds Schriek: BE18 7509 4675 9265 met vermelding ‘Muzikale wandeling’, naam en aantal deelnemers.

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMuziekActiviteitWandelingCultuurregio Rivierenland